Inloggen? Klik hier

Waarom Quickso?

Professionele uitstraling

Onze designers ontwerpen krachtige sjablonen naar jouw wens. Hiermee creëer jij snel en zorgeloos een professionele look voor al je visuals.

Eenvoudig en heel snel

Quickso is gemakkelijk en intuïtief opgebouwd. Het maken van een nieuwe visual gebeurd in drie klikken en duurt gemiddeld nog geen minuut.

Werk consistent

Je werkt met vaste sjablonen, kleuren en logo's op maat van jouw bedrijf. Hiermee hou je je merk consistent en overal herkenbaar.

Creëren 'on-the-go'

Quickso is volledig mobielvriendelijk opgebouwd en dus eenvoudig te gebruiken met je smartphone of tablet. Creëren kan dus gemakkelijk op kantoor of onderweg.

Haarscherpe beelden

Geen eigen foto's voor handen? Geen probleem! Kies uit duizenden haarscherpe foto's uit onze database en zet de juiste toon voor jouw visual.

Web to print

Naast online media, maak je met Quickso ook snel en gemakkelijk flyers, briefkaarten, posters en meer. Indien gewenst bezorgen we deze zelfs gedrukt, bij jou op kantoor.

Veel gestelde vragen

Quickso is een digitale ontwerptool ontwikkeld voor KMO’s die graag bewust bezig zijn met de uitstraling van hun bedrijf. Zonder enige grafische kennis geeft Quickso gebruikers de mogelijkheid om snel professionele visuals te maken. Zoals sociale media posts, posters, flyers, presentaties en meer.

Bij de opstart van ieder account wordt samen met de klant een ‘identiteit’ bepaald. Een huisstijl passend bij hun bedrijf (logo, kleuren, lettertypes, etc.). Deze identiteit gieten we vervolgens in enkele sjablonen waaruit de klant kan kiezen voor de opmaak van zijn visuele inhoud.

Toegang tot Quickso is persoonsgebonden. Wanneer er met meerdere personen tegelijk in het systeem gewerkt moet worden bespreken wij samen graag met jou de mogelijkheden.

Neem een kijkje op onze prijzen pagina, hierin wordt alles duidelijk uitgelegd.

Ieder account is op maat. Wij bouwen namelijk sjablonen naar wens. Het is daarom enkel mogelijk om Quickso gratis te testen met ons algemene testaccount. Neem contact op voor meer informatie.

Kies voor een betere werkwijze