Inloggen? Klik hier

Immo Point

De kracht van een netwerk

De uitdaging

Het meest kwalitatieve vastgoedaanbod bieden, onder één dak. Dat is de voornaamste focus van het Immo Point Netwerk. Eén van de meest vooraanstaande vastgoedfranchises in Vlaanderen. Om de herkenbaarheid van het netwerk te versterken is een professionele en vooral consistente uitstraling voor alle franchisenemers essentieel.

Voor de online communicatie werd er vanuit het hoofdkantoor sporadisch content toegestuurd naar de franchisenemers. Zij konden deze dan op eigen initiatief benutten voor hun kanalen. Voor alle andere online content waren zij veelal aangewezen op eigen input, kennis en (gratis) tools. Vaak met zeer tegenstrijdige, inconsistente designs tot gevolg.

De feeds waren rommelig, niet consistent en niet in lijn met de huisstijl van Immo Point.

Alle sjablonen werden ontworpen met de goedkeuring van het hoofdkantoor.

Het werk

Samen met het hoofdkantoor, ontwikkelden onze designers een aantal vaste sjablonen voor posts en stories.

Deze werden geïntroduceerd en getest door de franchisenemers. Doormiddel van enkele simpele keuzes en de invoer van tekst en beeld genereren zij nu zelf, consistente visuals voor hun social media kanalen.

Resultaat

Daarnaast toonden een aantal franchisenemers zich geïnteresseerd om ook hun etalagefiches op te maken met Quickso. Dit vanwege de beperkte ontwerpmogelijkheden van hun vastgoedsoftware-pakket. Deze etalagefiches werden voor diverse filialen geïmplementeerd en goedgekeurd door het hoofdkantoor.

De franchisenemers zijn blij met de eenvoud en snelheid van onze designtool. Er wordt meer gepost, in minder tijd.

Wat zeggen zij zelf?

Kies voor een betere werkwijze